Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City wint in Rome en wordt 'best of the rest' achter Bayern

Laatste update:

Bayern München - CSKA Moskou 3-0
Bayern München was al geplaatst en trainer Josep Guardiola kon het zich dus veroorloven om spelers als Arjen Robben, Xabi Alonso en Arjen Robben op de bank te posteren. Der Rekordmeister schoot echter uit de startblokken en kwam al snel op voorsprong, toen Franck Ribéry werd neergelegd in het strafschopgebied. Thomas Müller benutte het buitenkansje en daarmee schreef hij twee records op zijn naam. Hij passeerde Mario Gómez als clubtopscorer in de Champions League (Müller staat nu op 24 treffers) en bovendien was het de vierhonderdste rake strafschop ooit in het miljoenenbal. Door een fantastische redding van Manuel Neuer op een inzet van de doorgebroken Seydou Doumbia bleef die stand tot de pauze op het scorebord.

Guardiola kende de luxe om Robben en Lewandowski na de onderbreking binnen de lijnen te brengen, maar veel beter werd het spel van de Zuid-Duitsers er aanvankelijk niet op. Zo kreeg Ahmed Musa de kans op de gelijkmaker; Ballon d'Or-kandidaat Neuer liet zich niet passeren. Daarna drukte Bayern door. Even nadat Lewandowski al een dot van een kans had gemist op de 2-0 (paal) was het wel raak via Sebastian Rode. Dat was weer het spel dat Guardiola graag ziet, omdat er heerlijk samenspel van Bayern aan vooraf ging. Vlak voor het eindsignaal strooide Mario Götze nog meer zout in de wonden van de Russen.

AS Roma - Manchester City 0-2
AS Roma en Manchester City konden allebei nog door naar de volgende ronde van de Champions League, maar door de grote belangen was het voorzichtigheid troef in Rome. De thuisploeg had de wedstrijd al in de openingsfase een impuls kunnen geven, ware het niet dat José Holebas de bal recht op Manchester City-keeper Joe Hart vuurde. Toen de druk van de Italianen ging liggen kreeg ook Manchester City kansjes: Dzeko schoot over en naast en keeper Morgan De Sanctis stompte de bal weg na een inzet van James Milner.

Met een werkelijk fantastische inzet in de kruising opende Samir Nasri na de rust de score namens Manchester City. Door de rake knal van afstand moest AS Roma in de achtervolging en de Italianen, die meer balbezit hadden, wisten dat ze twee keer moesten scoren. De ploeg van Rudi Garcia ging ook in de aanval, raakte via verdediger Kostas Manolas (kopbal) de paal en zag een inzet van de lijn gehaald worden, maar wist het net achter doelman Hart niet te vinden. In de slotfase maakte Pablo Zabaleta aan alle onzekerheid een einde.

-
Bayern München is dé titelfavoriet in de Champions League

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
7
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
119

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties