Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City wint na wonderschone 0-2; Riedewald schiet Crystal Palace verder

Laatste update:

Oleksandr Zinchenko droeg de aanvoerdersband bij Manchester City in het Weston Homes Stadium. Eigenlijk was Fernandinho de captain, maar hij stond erop dat Zinchenko de ploeg zou leiden: het was een steunbetuiging voor de middenvelder wiens land geteisterd wordt door het leger van Rusland. Voorafgaand aan de wedstrijd toonden de aanvoerders van beide clubs een vlag van Oekrai¨ne, terwijl supporters van Peterborough United een spandoek toonden met de tekst: 'Zinchenko: We Stand With You.'

Diezelfde supporters hadden lange tijd uitzicht op een stunt van hun ploeg, want Manchester City maakte in het eerste uur van de wedstrijd geen indruk. Hoewel de bezoekers een overwicht aan balbezit hadden, was het voor Peterborough ogenschijnlijk niet al te moeilijk om de nul te houden in de eerste helft. Sterker nog: de thuisploeg was vroeg in de wedstrijd dicht bij het openingsdoelpunt. Jeando Fuchs dook op achter Nathan Aké en zag Ederson redding brengen op zijn van richting veranderde schot.

Manchester City, dat met zes nieuwe spelers in de basis aantrad ten opzichte van de gewonnen competitiewedstrijd tegen Everton (0-1), brak de ban na een uur spelen alsnog. Mahrez ontving de bal aan de rechterkant van het strafschopgebied van Phil Foden, trok naar binnen en vond met zijn linkerbeen de ruimte voor een geplaatst schot in de verre hoek. Met een wonderschone pass vanaf de middenlijn nam Foden ook de assist bij de 0-2 voor zijn rekening: hij bediende Grealish, die de bal behendig meenam in het strafschopgebied en het laatste doelpunt van de wedstrijd binnenschoof.

Crystal Palace - Stoke City 2-1
Riedewald kwam in minuut 78 binnen de lijnen en maakte binnen vier minuten het winnende doelpunt. De invaller ontving de bal aan de rand van het strafschopgebied na een afgeslagen corner, controleerde met de borst en schoot in een druk strafschopgebied tegendraads raak in de linkerhoek. Overigens vielen alle doelpunten in de tweede helft. Cheikhou Kouyaté opende de score zeven minuten na de pauze. Na een ten onrechte toegekende corner, die kort werd genomen, stond Kouyaté vlak voor het doel op de juiste plek om de 1-0 te maken. Josh Tymon zorgde voor de 1-1 na goed voorbereidend werk van Romaine Sawyers aan de achterlijn, alvorens Riedewald de eindstand bepaalde.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

-
Wint Manchester City dit seizoen de FA Cup, denk je?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties