Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man die Eredivisie deze winter verliet maakt meteen indruk: 'Fans zijn verliefd'

Laatste update:

Odgaard mocht zondag in de thuiswedstrijd tegen Lecce (4-0 winst) een half uur meedoen. De Deen kwam binnen de lijnen voor Joshua Zirkzee, die niet op het scorebord terechtkwam. Sam Beukema had Bologna in de vijfde minuut al op voorsprong gezet.

"Odgaard lijkt effectiever dan Van Hooijdonk en stimuleert Zirkzee", schrijft Corriere dello Sport. "De Bologna-fans zijn zelfs al verliefd op hem. Zirkzee daarentegen verliet met een verdrietig gezicht het veld."

Voor Zirkzee zijn het sowieso onzekere tijden, daar Bologna deze winter in de persoon van Santiago Castro een nieuw spits aantrok voor 12 miljoen euro. Verwacht wordt dat hij snel aansluit bij de groep.

"Zirkzee kent een geweldig seizoen", reageerde trainer Thiago Motta zondag. "Hij was niet blij dat hij van het veld moest, maar er zijn ook anderen die het verdienen om te spelen. De concurrentie van Odgaard, die hard traint, is goed voor hem."

Verschil met Van Hooijdonk


Corriere dello Sport ziet een duidelijk verschil tussen Odgaard en Van Hooijdonk. Laatstgenoemde koos deze winter eieren voor zijn geld en komt de tweede seizoenshelft op huurbasis uit voor Norwich City.

"Wie zich nog afvroeg waarom Van Hooijdonk geen kansen krijgt bij Bologna, kreeg daar het antwoord. Odgaard heeft meer snelheid en weet doelpunten te maken. Van Hooijdonk is dat waarschijnlijk verleerd."

Motta verwacht veel van Odgaard. "Hij wil hem zien spelen om hem later wellicht te laten starten. Het is alleen lastig om dat consequent te doen. Zirkzee is de grote man. Odgaard is op dit moment hooguit een goede back-up."

Reactie Odgaard


Odgaard toonde zich content met zijn debuut. "Het was voor mij een fantastisch debuut", aldus de Deen. "Ik ben blij met het doelpunt en dat ik het met de fans heb kunnen vieren. Ik ben pas een week in Bologna, maar ik voel me nu al onderdeel van deze fantastische groep."

"De spelers, staf en alle andere mensen binnen de club hebben mij meteen het gevoel gegeven dat ik onderdeel ben van het team. Deze groep is speciaal."

Meer nieuws

Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
4
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
53
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties