Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man in vorm schiet Heracles na hectische slotfase richting linkerrijtje

Laatste update:

Heracles trok vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief naar zich toe en werd al snel gevaarlijk via Lucas Schoofs. De Belg kreeg de bal uit een vrije trap van dichtbij voor de voeten, maar trof te lat. Ook Rai Vloet was even later dichtbij de openingstreffer, maar de aanvallend ingestelde middenvelder kopte rakelings naast het doel van Sergio Padt. Het was een levendige openingsfase in Almelo, waarin ook de bezoekers uit Groningen van zich lieten horen. Jörgen Strand Larsen leek de bal voor het intikken te hebben, maar zag hoe Schoofs ternauwernood redding bracht. Even later voorkwam doelman Janis Blaswich met zijn voet een treffer van de Noor.

Halverwege de eerste helft kwam Heracles aan de andere kant op voorsprong. Burgzorg werd op maat bediend door Robin Pröpper, ontdeed zich met enig fortuin van Miguel Ángel Leal en rondde doeltreffend af: 1-0. Groningen-trainer Danny Buijs gunde vervolgens bij aanvang van de tweede helft Te Wierik zijn rentree, in het stadion waar de verdediger tot dusver de langste tijd van zijn carrière doorbracht. Te Wierik moest toezien hoe zijn voormalig werkgever in de persoon van Schoofs tien minuten na rust dicht bij de tweede treffer was. Op aangeven van Rai Vloet torende Schoofs hoog boven iedereen uit, maar zag hij Padt redden met een knappe reflex.

In de tweede helft viel er voor beide doelen beduidend minder te genieten dan in de eerste helft. Burgzorg en Strand Larsen doken allebei gevaarlijk op in de vijandelijke zestien, maar werden afgevlagd wegens buitenspel. Groningen probeerde in de slotfase met hoge ballen gevaar te stichten en kwam via Strand Larsen nog heel dichtbij. De spits ontving een kopbal van de ingevallen Wessel Dammers, maar schoot in kansrijke positie rakelings over. Ook de ingevallen Ahmed Kutucu trof namens Heracles geen doel na een uitbraak. Door de overwinning boekt Heracles voor het eerst sinds het seizoen 2010/11 twee zeges op Groningen in de Eredivisie, nadat in december ook met 0-1 werd gewonnen.

Meer nieuws

Chelsea profiteert optimaal van puntenverlies Newcastle United
1
Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
3
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
6
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties