Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mané neemt Liverpool tijdens sensationele rentree bij de hand

Laatste update:

Zowel Norwich City als Liverpool kwam op 1 februari voor het laatst in actie in de competitie, waardoor het publiek op Carrow Road zich ongetwijfeld had opgemaakt voor een intense wedstrijd. Dat viel in de praktijk echter vies tegen. Norwich City, met Tim Krul in het doel, liet het initiatief aan Liverpool, maar daar wist de koploper van de Premier League in de eerste helft juist geen raad mee. Liverpool schoot in de eerste 45 minuten slechts één keer op doel: een afstandspoging van Alex Oxlade-Chamberlain leverde geen enkel probleem op voor Krul.

Na de onderbreking bleef de dominantie van Liverpool aanhouden en dat resulteerde na een uur voetballen in de eerste reuzenkans van de wedstrijd. Naby Keïta leek van dichtbij binnen te kunnen werken nadat Krul fraai had gered op een poging van Mohamed Salah, maar de Nederlandse doelman gooide zich vol overgave voor de bal en hield Norwich City zo op de been. Vrijwel onmiddellijk erna voerde Klopp een dubbele wissel door met het inbrengen van Fabinho en Mané voor Wijnaldum en Oxlade-Chamberlain.

De rentree van met name Mané boezemde Norwich City angst in, maar de ploeg van trainer Daniel Farke kreeg gaandeweg steeds meer vertrouwen en was achttien minuten voor tijd ook plots zeer dicht bij de openingstreffer. Alexander Tettey leek doelman Alisson Becker te verrassen in de korte hoek, maar de paal bracht uiteindelijk redding voor Liverpool. Vijf minuten later maakte de ingevallen Mané het verschil: de Senegalese aanvaller controleerde een lange bal van Jordan Henderson fraai en schoot vervolgens verwoestend raak in de korte hoek.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties