Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mané scoort opnieuw niet en barst in huilen uit na slotsignaal

Laatste update:

Het Senegal van bondscoach Aliou Cissé plaatste zich vorige maand al voor de Afrika Cup van volgend jaar in Kameroen, maar de 26-jarige Mané wist in de kwalificatiereeks niet te scoren. Dat is hem op kritiek komen te staan in de Senegalese pers. Na het duel met Equatoriaal-Guinea leek het de 57-voudig international even te veel worden.

De voorhoedespeler van Liverpool schreide dikke tranen en moest getroost worden door zijn ploeggenoten. In de laatste wedstrijd van de kwalifcatiereeks neemt Senegal het op tegen Madagaskar, terwijl Equatoriaal-Guinea in maart op bezoek moet bij Sudan.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
0
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
11
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
18
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
60
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties