Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Man United aast op Leverkusen-duo; Frimpong en teamgenoot kosten 117 miljoen'

Laatste update:

"Manchester United houdt het Leverkusen-duo van 100 miljoen pond (omgerekend 117 miljoen euro) scherp in de gaten", kopt Samuel Luckhurst van de regionale krant.

"Manchester United wil in de zomer twee defensieve impulsen en Tapsoba en Frimpong stonden vorig jaar al op de radar." De Engelse grootmacht blijft de verrichtingen van het tweetal monitoren.

Tapsoba en Frimpong maken momenteel grote indruk bij Leverkusen. De voetbalmachine van Xabi Alonso is nog steeds ongeslagen. Al 31 (!) wedstrijden lang verloor de ploeg niet.

Slechts vier keer werd er gelijkgespeeld. 27 keer werd er een driepunter verzameld. Die bizarre statistieken zijn ook Manchester United niet ontgaan. Afgelopen weekend verscheen Tapsoba aan de aftrap tegen Bayern München, terwijl invaller Frimpong in de slotminuten de 3-0 tegen de touwen schoot.

Frimpong werd vorige zomer ook al nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar de Engelsen. De plotselinge wederopstanding van Aaron Wan-Bissaka en de contractverlenging van Diogo Dalot dwarsboomden toen een transfer, zo reconstrueert Luckhurst.

Het contract van Wan-Bissaka loopt volgend seizoen echter af, waardoor het waarschijnlijk is dat hij in de zomer vertrekt. Frimpong, die nog tot medio 2028 vastligt in Leverkusen, moet zijn vervanger worden.

Bovendien is het binnenhalen van een centrumverdediger de grootste prioriteit voor Manchester United aankomende zomer. "United wil een jonge en atletische centrale verdediger aantrekken", weet Luckhurst.

De 25-jarige Tapsoba zou in dat profiel passen. Een vertrek van de dertigjarigen Harry Maguire en Raphaël Varane valt niet uit te sluiten, terwijl ook Victor Lindelöf (29) en Johnny Evans (36) verre van verzekerd zijn van een langer verblijf op Old Trafford.

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
21
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
9
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
13
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties