Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man United deelt nieuw contract uit na weigeren 'mega-money move''

Laatste update:

Een onbekende Chinese club bood de aanvallende middenvelder de kans om fors meer te gaan verdienen dan zijn huidige weeksalaris van ruim 184.000 euro bij the Red Devils. Mata's contract in Manchester loopt komende zomer af, maar de gedeeld koploper in de Premier League wil nu de optie in zijn contract lichten waarmee zijn contract met een jaar wordt verlengd. Ook het contract van ploeg- en landgenoot Ander Herrera loopt eind juni af.

Manchester United wil Herrera een nieuw contract aan gaan bieden, om daarmee zijn waarde voor de ploeg te onderschrijven. De 28-jarige middenvelder is na de komst van Nemanja Matic zijn basisplek verloren, maar José Mourinho zou nog altijd vertrouwen in hem hebben. Herrera begon dit seizoen in nog geen enkele competitiewedstrijd in de basis, maar vanwege blessures van Paul Pogba en Marouane Fellaini lijkt de kans groot dat hij zaterdag gaat starten tegen Liverpool.

-
Zou jij Juan Mata in de basis zetten bij Manchester United?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
7
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
20
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties