Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man United denkt aan deals met Juventus en Barça na smeekbede Solskjaer'

Laatste update:

De Engelse grootmacht liet Romelu Lukaku afgelopen zomer naar Internazionale vertrekken zonder er een vervanger voor in de plaats te halen. Solskjaer zou er volgens The Independent nu op hebben aangedrongen om in januari toch een nieuwe spits te halen en de naam van Mario Mandzukic is daarom weer op de radar verschenen.

Solskjaer ondanks verlies: 'Ik geloof dat we op de goede weg zijn'

De ervaren Kroaat komt niet meer in de plannen van Maurizio Sarri bij Juventus voor en leek onlangs nog op weg naar Qatar. Van een lucratieve overstap naar het Midden-Oosten kwam het echter niet en de aanvaller zou nu wel oren hebben naar een avontuur in de Premier League. De 33-jarige Mandzukic wordt naar verluidt door Solskjaer beschouwd als de ideale speler waaraan talenten als Marcus Rashford en Anthony Martial zich kunnen optrekken.

Tijdens het lange gesprek dat Solskjaer had met Woodward na de nederlaag tegen West Ham van afgelopen zondag is ook Ousmane Dembélé ter sprake gekomen. Manchester United zou Barcelona inmiddels hebben laten weten graag zaken te willen doen en dat voorstel wordt, volgens bronnen van bovengenoemde Engelse kwaliteitskrant, op dit moment 'in overweging' genomen in het Camp Nou. De verwachting is wel dat het minstens 110 miljoen euro zal kosten om de Fransman midden in het seizoen los te weken in Catalonië.

Denk jij dat Mario Mandzukic en Ousmane Dembélé in de tweede seizoenshelft voor Manchester United zullen spelen?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Noa Lang rookt sigaar op platte kar
13
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties