Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United en Man City resoluut de deur gewezen: 'Ik wilde niet vertrekken'

Laatste update:

"Toen ik een tiener was en bij Parma speelde, stuurde Sir Alex Ferguson (voormalig manager van Manchester United, red.) twee of drie jaar lang scouts om me te bekijken. Parma betekende echter alles voor mij en ik wilde niet vertrekken", zegt de veteraan in aanloop naar het Champions League-duel met the Red Devils in gesprek met BT Sport.

Buffon vertelt dat niet alleen Manchester United gedurende zijn lange loopbaan interesse had in de sluitpost. "Ik kreeg ook een keer een aanbieding van Manchester City, toen ze een nieuwe ploeg gingen bouwen en de ambitie hadden om een van de grootste clubs in Europa te worden. Ze wilden mij als eerste aanwinst binnenhalen, maar ik bleef liever bij Juventus."

PSG won vorige maand met 0-2 op Old Trafford, waardoor de Franse topclub een zeer goede kans maakt om de kwartfinale van het miljardenbal te halen. "Voetbal is vreemd", benadrukt Buffon. "Twee maanden geleden bij de loting dacht iedereen dat PSG wel zou doorgaan. Twee maanden later zijn er ontwikkelingen bij Manchester United, waardoor we nu op hetzelfde niveau zitten. Dit toont aan dat de verhoudingen zomaar kunnen veranderen, ook in de Champions League."

Verwacht jij dat Paris Saint-Germain de Champions League gaat winnen dit seizoen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties