Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United en Ten Hag kunnen 'overnamebod' verwachten na wanprestatie

Laatste update:

Een consortium onder leiding van miljardair Knighton staat klaar om binnen afzienbare tijd een bod uit te brengen op Manchester United. Dat liet de zeventigjarige Engelsman zelf weten tijdens een uitzending op Man Utd The Religion, een YouTube-kanaal waar over Man United wordt gediscussieerd. "De club verkeert in crisis en iedereen weet hoe dat komt", verwijst Knighton naar de familie Glazer, die the Mancunians nu zeventien jaar in handen hebben. "Ze zijn incapabel, nutteloos en hebben weinig verstand van voetbal."

Meer: Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney

Zelf zegt de zakenman klaar te staan om het van de Glazers over te nemen. "Iedereen is zich ervan bewust dat er nieuwe eigenaars moeten komen en ik wil daar voor gaan zorgen. Ik ben er mee bezig, praat met mensen, heb al beloftes gekregen en weet dat de financiën op orde zijn. Nu is het alleen nog zaak om de documentatie aan te leveren. De club staat officieel niet te koop, maar ik hoop ze te overtuigen met een sterk commercieel aanbod. Het is tijd om te gaan, wil ik ze vast meegeven."

Afgelopen zondag verloor het United van Ten Hag de seizoensouverture in de Premier League van Brighton & Hove Albion. The Seagulls namen een knappe 1-2 overwinning mee naar de Engelse zuidkust en dat was voor Knighton de welbekende druppel. "We hadden ook tegen het Engelse vrouwenelftal kunnen spelen en dan hadden we ook verloren. Het gevoel was eerst nog zo goed, maar dat is nu weer helemaal weg. Onder het huidige clubbestuur zit de club in crisis en zal hij daar ook in blijven. Dat is de realiteit."

Knighton baarde in 1989 opzien door een bod van twintig miljoen pond uit te brengen op Manchester United, destijds een recordsom voor een voetbalclub. De eigenaars van the Red Devils gingen uiteraard akkoord, maar de overname ging toch niet door. Diverse investeerders trokken zich op het laatste moment terug en Knighton besloot om dan maar het nietige Carlisle United over te nemen. Bij die club stelde hij zichzelf aan als trainer en was degradatie naar het derde niveau het gevolg.

Premier League
Manchester United
1 - 2
Brighton & Hove Albion

Meer nieuws

Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
0
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
6
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
14
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
24
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties