Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man United gaat op deadline day mogelijk stunten met 88 miljoen euro'

Laatste update:

Volgens de Spaanse tv-zender gaan the Red Devils alles op alles zetten om Williams naar Manchester te halen, aangezien Romelu Lukaku naar Internazionale gaat verkassen. De Belgische spits is inmiddels geland in Milaan om zijn transfer naar de Serie A-club af te ronden. Nu zou United dus de pijlen richten op de 25-jarige Williams.

De eenmalig international van Spanje ligt momenteel nog tot medio 2025 vast bij de Baskische club, waardoor Athletic Club in een goede onderhandelingspositie zou zitten. Toch is een transfer goed mogelijk, daar United zelfs bereid zou zijn om de ontsnappingsclausule ter hoogte van 88 miljoen euro te lichten om de aanvaller te strikken.

Williams, die vorig seizoen in 41 wedstrijden 15 keer scoorde en 4 assists afleverde in alle competities, moet voor meer concurrentie zorgen in de aanvalslinie bij de Engelse grootmacht. Williams kan zowel als spits en als buitenspeler fungeren. In totaal staat de teller van de Spanjaard op 49 doelpunten en 27 assists in 204 duels voor Athletic Club.

Een goede aanwinst voor Manchester United?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties