Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United hanteert vraagprijs van 115 miljoen

Laatste update:

Liverpool zou naar verluidt Rafa Soares over willen nemen van FC Porto. De linkerverdediger, afgelopen seizoen verhuurd aan Rio Ave, voelt zich ‘vereerd’ met de interesse van the Reds. (Daily Mirror)

Real Madrid heeft van José Mourinho de vraagprijs van David de Gea te horen gekregen. Manchester United wil zo’n 115 miljoen euro ontvangen voor de sluitpost. (Daily Star)

Ondanks interesse van Juventus en Paris Saint-Germain gaat Emre Can zijn contract bij Liverpool verlengen. De huidige verbintenis van de middenvelder bij the Reds loopt in de zomer van 2018 af. (Diverse Italiaanse media)

Chelsea is bereid om aan de vraagprijs van Kalidou Koulibaly te voldoen. Napoli heeft een bod van zestig miljoen euro ontvangen op de verdediger. (Daily Star)

Na het aantrekken van Corentin Tolisso wil Bayern München doorpakken. Der Rekordmeister is van plan om Barcelona af te troeven in de strijd om Marco Verratti. (Sport 1)

Tottenham Hotspur gaat zich op het laatste moment mengen in de strijd om Keita Baldé Diao. De aanvaller van Lazio heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Juventus, maar geniet ook interesse van AC Milan en Everton. (Daily Mirror)

Marco Silva en Lazar Markovic werkten afgelopen seizoen samen bij Hull City. De Portugees is inmiddels werkzaam bij Watford en wil de middenvelder, nog altijd onder contract bij Liverpool, graag binnenhalen. (Daily Mirror)

Nadat zijn contract bij Manchester City afliep, is Bacary Sagna transfervrij. Hij kan terugkeren naar Frankrijk, want Olympique Marseille heeft de verdediger een aanbod gedaan. (Daily Mirror)

Southampton houdt nog steeds rekening met een vertrek van Virgil van Dijk. Om die reden hebben the Saints Ben Gibson van het gedegradeerde Middlesbrough op het oog als vervanger van de Nederlander. (Daily Mirror)

Denk jij dat David de Gea in de zomer bij Manchester United vertrekt?

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
35
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
224
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
11
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
30
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties