Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Man United heeft beste papieren voor duurste Premier League-transfer ooit'

Laatste update:

Het talent van Borussia Dortmund wordt in verband gebracht met zo'n beetje de gehele Engelse top, terwijl ook Paris Saint-Germain geïnteresseerd zou zijn. Manchester United heeft volgens bovengenoemde Engelse krant echter een flinke voorsprong op de concurrentie, aangezien Chelsea met Hakim Ziyech al een nieuwe aanvaller heeft gehaald, terwijl Liverpool het aanvalstrio Sadio Mané, Roberto Firmino en Mohamed Salah niet uit elkaar wil halen.

Sancho schiet Dortmund naar overwinning op Freiburg

Een mogelijk obstakel voor Manchester United vormt wel dat Sancho's oude club Manchester City de optie heeft om ieder bod op de dribbelaar te evenaren. De concurrentie bij the Citizens is echter fors, waardoor Sancho waarschijnlijk de voorkeur aan een verhuizing naar Old Trafford geeft. Manchester City heeft bovendien naar verluidt andere prioriteiten in de zomers transferperiode en het is nog duidelijk of de Europese uitsluiting van de club voor de komende twee seizoenen blijft staan.

Borussia Dortmund vraagt volgens de berichtgeving meer dan 115 miljoen euro voor Sancho, die aankomende zomer nog twee jaar vastligt in Duitsland. De persoonlijke eisen van het kamp van de Engels international vormen naar verluidt geen probleem voor Manchester United, dat bereid is om Sancho een weeksalaris van meer dan 230 duizend te bieden.

Die Borussen lijken zich overigens niet zomaar neer te leggen bij een vertrek van Sancho: "Ik denk dat hij inziet dat de club een mooie toekomst heeft. Naar mijn idee wil hij niet vertrekken", wordt algemeen directeur Hans-Joachim Watzke maandag geciteerd door de BBC. "We hebben een vertrouwelijke relatie met hem en met zijn zaakwaarnemers. Het is ook geen kwestie van geld. Het zou voor ons het beste zijn als hij bij Borussia Dortmund blijft. We hebben geld genoeg, we willen juist prijzen winnen. Ik denk dat dit team veel meer potentie met Jadon heeft, dan zonder Jadon."

Denk jij dat Jadon Sancho volgend seizoen voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties