Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man United heeft 50 miljoen over voor voormalig plaaggeest van Mourinho'

Laatste update:

De 22-jarige Diop speelt sinds vorig jaar in Engeland, nadat West Ham 25 miljoen euro overmaakte naar Toulouse voor de diensten van de Frans jeugdinternational. Hij kende een ijzersterk debuutjaar in Londen en speelde uiteindelijk 33 van de 38 mogelijke competitiewedstrijden vanaf het begin.

Diop maakte in diverse topwedstrijden grote indruk en kreeg in september na de 3-1 overwinning van West Ham op Manchester United bijvoorbeeld lof toegezwaaid van José Mourinho. "Mijn complimenten aan de scout die die 21-jarige jongen heeft ontdekt, Issa Diop. Een monster, hij domineerde al zijn duels", zo liet de toenmalige manager van Manchester United optekenen door diverse Engelse media.

De stormachtige ontwikkeling van Diop is kennelijk ook bij de clubleiding van Manchester United opgevallen. The Red Devils hebben naar verluidt een transfersom van vijftig miljoen euro over voor de verdediger en zijn daarnaast ook nog eens bereid een eigen speler in de deal te betrekken. Sky Sports verzekert vooralsnog dat West Ham voor minder dat 67,4 miljoen euro geen zaken wil doen met de Engelse recordkampioen.

Denk jij dat Issa Diop een versterking zou zijn voor Manchester United?

Meer nieuws

Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
4
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
7
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
12
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties