Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man United heeft spelers verkocht die ik niet verkocht zou hebben'

Laatste update:

"Ik weet niet waarom de mensen over mijn tweede seizoen praten, want ik heb ook in mijn eerste en derde seizoenen gewonnen. Ik begrijp het echt niet", zo wordt hij geciteerd door Sky Sports. "Ik denk wel dat een tweede seizoen een goede gelegenheid is voor een evolutie binnen een club, want in een eerste seizoen moet je soms, zoals ik bij Man United, dealen met het verleden. Ik kon bijvoorbeeld mijn eigen voorbereiding niet regelen, die stond al gepland. Ik had er totaal geen invloed op."

"Toen ik bij Man United kwam, had de club investeringen gedaan in spelers en spelers verkocht, terwijl ik het waarschijnlijk anders had gedaan. Ik had in ieder geval bepaalde spelers die zijn verkocht, behouden. En ik zou bepaalde spelers die zijn gekocht, niet hebben gekocht. In een tweede seizoen kun je wat dat betreft meer invloed uitoefenen. Je kunt dan betere condities scheppen en kunt ook betere resultaten behalen."

Man United kan terugkijken op een uitstekende start van het seizoen, want na vier speelronden staat men met tien punten op een gedeelde eerste plaats in de Premier League. Mourinho is echter niet euforisch: "Manchester City heeft ook tien punten, Chelsea heeft er negen, Tottenham Hotspur misschien zeven, Liverpool zeven. Dus wat is nou eigenlijk het verschil? Wat betreft onze ploeg ben ik wel tevreden. Ik vind dat we al een ander team zijn dan vorig seizoen", zo gaat Mourinho verder.

"Niet alleen omdat we weer in de Champions League spelen, want dat is de competitie voor een club als Man United, maar ook omdat we goed zijn gestart in de Premier League en weer bovenaan staan. De manier waarop we voetballen, hoe we over het spelletje nadenken, hoe de fans weer naar de club kijken, het vertrouwen van de fans en de spelers, enzovoort. Ik ben tevreden met wat we tot dusver hebben laten zien dit seizoen", besluit Mourinho, die het met Man United zondagmiddag opneemt tegen Everton.

-
Denk jij dat Manchester United dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
163

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties