Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United herstelt zich dankzij Mata van zeperd in Eindhoven

Laatste update:

Het werd dus een mooi avondje voor United, maar de wedstrijd begon helemaal niet goed voor Van Gaal en co. Binnen vijf minuten was het al raak voor de bezoekers: Caligiuri brak door op rechts en werd nauwelijks aangepakt toen hij naar binnen dribbelde, waarna hij het eindstation werd van een handige combinatie. Daniel Caligiuri bleef oog in oog met David de Gea koel en kreeg Old Trafford stil (0-1). United moest hierdoor al vroeg in de achtervolging en het tempo werd opgeschroefd. Mata kreeg een grote kans op de gelijkmaker, maar Dante wierp zijn hoofd in de baan van het schot en maakte er een hoekschop van.

Anthony Martial schoot even hierna net naast, voordat de jonge Fransman net voor het halfuur Wayne Rooney een enorme kans bood. Martial haalde de achterlijn en trok de bal voor op de geheel vrijstaande Rooney, die absoluut de 1-1 binnen had moeten werken, maar over schoot. Op aangeven van Mata had ook Memphis Depay moeten scoren, maar zijn kopbal belandde in de handen van Diego Benaglio, die wel voelde dat de gelijkmaker in de lucht hing. Deze goal viel uiteindelijk via een strafschop: Caligiuri maakte hands, waarna Mata het buitenkansje vanaf elf meter benutte.

Mata bediende na zijn gelijkmaker ook nog Depay, maar omdat zijn schot op de benen van Benaglio terecht kwam, gingen United en Wolfsburg in evenwicht rusten. Dankzij een kunststukje van Mata kwam daar zeven minuten na rust verandering in: Wolfsburg leek een voorzet van invaller Ashley Young uit te verdedigen, maar de bal kwam bij Bastian Schweinsteiger, wiens schot helemaal mislukte. Mata verlengde de afzwaaier met een geniaal hakje en speelde daarmee Smalling vrij, waarna de verdediger United op voorsprong kon zetten.

Wolfsburg moest nu opnieuw beginnen en Caligiuri kreeg al snel een mogelijkheid voor de gelijkmaker, maar De Gea redde uitstekend. Het leek er dus op dat Wolfsburg direct de druk op ging voeren, maar dat viel eigenlijk behoorlijk tegen: pas twintig minuten voor tijd begon het wat te stormen voor het doel van United. André Schürrle kreeg een goede kans, maar zijn schuiver ging rakelings naast, en even later werd een inzet van Dante geblokt door de verder onzichtbare Rooney. Een vrije trap van Ricardo Rodriguez ging nog naast en dus boekte United de eerste zege van dit Champions League-seizoen. Alle vier de ploegen in Groep B hebben nu drie punten.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties