Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man United is een geweldige club, maar dit is wat ongemakkelijk'

Laatste update:

"Ik denk echt dat United een geweldige club is, maar zolang de dingen lopen zoals ze hier nu lopen, dan heb ik een helder contract met Dortmund", legt Klopp uit in de Engelse media. "Daarom kan ik niets met die club, zelfs al zou er een aanbieding binnenkomen. Het is bovendien ongemakkelijk om op deze vragen in te gaan, want er is geen aanbieding geweest en om die af te wijzen alvorens je er een hebt ontvangen, is wat ongemakkelijk."

Klopp liet dinsdag ook al weten dat the Mancunians niet te hoeven bellen. Hij gidste Dortmund in het verleden tweemaal naar de landstitel en reikte vorig seizoen tot de finale van de Champions League. "Ik denk dat Manchester United geweldig is, maar ik ben hier nog altijd erg gelukkig omdat er duizenden redenen te bedenken zijn waarom het zo leuk is om bij deze club te werken. Daarom denk ik niet over een vertrek na."

Denk jij dat Jürgen Klopp zijn contract bij Borussia Dortmund uitdient?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
13
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties