Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United kan Spanjaard vergeten: 'Dit is mijn thuis, ik wil niet weg'

Laatste update:

"Ik heb duidelijk gemaakt dat ik Athletic niet wil verlaten", zegt de Spanjaard, die dit seizoen goed was voor 5 doelpunten en 6 assists in 31 wedstrijden. "We hebben een geweldig team en hebben hard gewerkt om daar te komen waar we nu staan. We hebben ons zelfs zonder Fernando Llorente en Javi Martínez bewezen. Athletic en ik volgen dezelfde weg. Dit is mijn thuis, hier ben ik gelukkig."

Als Herrera inderdaad bij los Leones blijft, is hij volgend seizoen actief in de Champions League. Athletic verzekerde zich vrijdag na een 0-3 zege op Rayo Vallecano namelijk van de play-offronde van het miljoenenbal. Herrera maakt ook kans op met zijn land mee te gaan naar het WK in Brazilië, al moet hij zijn debuut voor de eerste ploeg van Spanje nog maken. "Ik droom van het WK, maar het wordt moeilijk om mij in de selectie te spelen."

Zou Ander Herrera een versterking zijn voor Man United?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties