Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United komt terug via langverwachte goal Sancho maar zal toch balen

Laatste update:

Binnen de minuut keek Manchester United tegen een achterstand aan. Patrick Bamford liet de bal uitstekend vallen voor Gnonto, die van zestien meter overtuigend en laag binnenschoot: 0-1. Korte tijd later ging Luis Sinisterra naar het gras. De voormalig Feyenoorder werd vervangen door Crysencio Summerville. In de elfde minuut voorkwam David de Gea met een redding dat Pascal Struijk vanaf de tweede paal binnenkopte.

Ook United liet zich daarna zien. Alejandro Garnacho kwam tweemaal dichtbij. Eerst vuurde de Argentijn rakelings naast uit de dropkick. Enkele minuten later omspeelde hij de ver uitgekomen doelman Illan Meslier en leek een doelpunt aanstaande. Ex-Ajacied Maximilian Wöber voorkwam dat echter met een ingreep op de doellijn. Ook basisdebutant Marcel Sabitzer kreeg de bal er niet in voor United. De Oostenrijker zag een afstandsschot uit de kruising getikt worden.

De ploeg van Ten Hag wilde de achtervolging na rust vervolgen, maar incasseerde in plaats daarvan een nieuwe tegentreffer. Crysencio Summerville trok de bal vanaf de achterlijn scherp voor, waarna Varane die ongelukkig in eigen doel tikte: 0-2. Ten Hag bleef er vol in geloven en bracht na een uur onder meer Sancho in plaats van Wout Weghorst. Enkele minuten later kopte Rashford uit een voorzet van Diogo Dalot de 1-2 binnen.

De thuisploeg drukte door en maakte korte tijd later gelijk. Sancho zette een combinatie op met Luke Shaw en kreeg de bal uit de kluts terug voor de voeten. Schuin voor het doel vond de linkerspits zonder aarzelen de verre hoek: 2-2. United opende de jacht op de volle buit, maar zag een gevaarlijke kopbal van Varane onder de lat uit getikt worden. Bruno Fernandes dacht Meslier daarna wél te kloppen. Het schot van de Portugees dwarrelde echter rakelings over.

Meer nieuws

Gullit: 'Als Ancelotti hetzelfde zou doen bij Ajax, wordt het grote paniek'
7
'FC Barcelona weet welke twee spelers de voorhoede beter kunnen maken'
12
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
14
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
8
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
34
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties