Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United krijgt ongenadig pak slaag van stadsgenoot Man City

Laatste update:

De gedachten gingen al snel terug naar de legendarische 1-6 in 2011. Manchester City liet zondag, twee jaar na de overwinning op vijandelijke grond, eveneens weinig heel van regerend landskampioen Manchester United. The Red Devils speelden weliswaar zonder topschutter en aanvalsleider Robin van Persie, maar wat de ploeg van manager David Moyes liet zien was niet best. Manchester City was op alle fronten beter, sneller, scherper en harder. Na een kwartier opende Sergio Agüero de score en dat was een fantastische treffer. Samir Nasri, een van de uitblinkers bij Manchester City, zette Aleksandar Kolarov aan het werk met een heerlijk hakje. Diens voorzet bereikte Agüero, die de bal stijlvol achter keeper David de Gea werkte.

Vlak voor rust zette krachtmens Yaya Touré de 2-0 op het bord. Álvaro Negredo versloeg bewaker Chris Smalling in de lucht en Touré werkte de bal met zijn knie over de lijn. Wie dacht dat een donderpreek van Moyes in de rust effect zou hebben, kwam bedrogen uit. Manchester City schoot namelijk uit de startblokken en Agüero tikte van dichtbij binnen voor de derde treffer (en zijn tweede) van de wedstrijd. Toen Nasri er een paar minuten later 4-0 van maakte door een voorzet van Jesús Navas tegen de touwen te volleren was het Etihad Stadium al helemaal niet meer stil te krijgen.

Opmerkelijk genoeg begon Manchester United pas na de 4-0 wat te voetballen, al leek de thuisploeg het ook wel te geloven. In het eerste bedrijf tekende City namelijk voor circa zestig procent van het balbezit en dat percentage nam na rust flink af. The Red Devils kregen een paar kansjes en de beste mogelijkheid was lange tijd voor Patrice Evra, die hard op de paal kopte na een hoekschop. In de slotfase schoot Wayne Rooney met een heerlijke vrije trap nog de 4-1 tegen de touwen. Het maakte de fans van Manchester City helemaal niets meer uit, zij waren op dat moment al dronken van geluk.

-
Manchester City is titelkandidaat nummer een

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties