Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United loopt bij debuut van Martin Ödegaard opnieuw schade op

Laatste update:

Manchester United had in de eerste helft een licht veldoverwicht en kreeg twee spaarzame mogelijkheden. Bruno Fernandes mikte vanaf de rand van de zestien net naast, terwijl Marcus Rashford op slag van rust dichtbij het doel van Arsenal te lang treuzelde om een schot te produceren. Twee opvallende momenten waren verder een vermeende elleboogstoot van Cédric Soares op zijn landgenoot Bruno Fernandes, die slechts geel opleverde. Laatstgenoemde trapte even later vol op de kuit bij Granit Xhaka, maar kwam weg zonder kaart.

Een prachtig moment tussen Martin Ödegaard en Donny van de Beek ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 30 januari 2021

In de tweede helft kwam Arsenal goed uit de startblokken. Een goede voorzet van Héctor Bellerin kwam bij de tweede paal bij Willian, die zijn schot van dichtbij op het allerlaatste moment geblokt zag worden door Aaron Wan-Bissaka. Aan de overkant was Edinson Cavani dichtbij, maar de Uruguayaan mikte na een lage voorzet van Luke Shaw net naast. Arsenal was zelf vervolgens gevaarlijk via Alexandre Lacazette, die een fraaie vrije trap via de onderkant van de lat terug het veld in zag ketsen.

Beide ploegen bleven jagen op de openingstreffer. Arsenal-middenvelder Emile Smith Rowe zag een poging uit de draai net naast getikt worden door David de Gea, terwijl Rashford aan de overkant van een meter of twintig rakelings naast schoot. Nicolas Pépé probeerde het namens Arsenal met een verdekt laag schot, dat eveneens nipt voorlangs ging. Manchester United kreeg in de 89ste minuut een kans via Cavani, die na een voorzet van Wan-Bissaka net naast volleerde.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties