Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United met fantastische Di María naar eerste zege

Laatste update:

Manchester United begon in een verschroeiend tempo aan het duel met de promovendus, maar QPR trok zich terug op eigen helft en probeerde de linies gesloten te houden. Toen Manchester United eenmaal op voorsprong kwam, na dik twintig minuten, was het hek van de dam. Di María draaide een vrije trap richting het doel van Rob Green en de bal werd door niemand aangeraakt. Green verkeek zich op de inzet en Di María mocht juichen voor zijn eerste competitietreffer in dienst van the Red Devils.

De van Real Madrid overgenomen Di María speelde een fantastische eerste helft en met zijn loopacties was hij een ware plaag voor de verdedigers uit Londen. Een heerlijk balletje op Wayne Rooney vormde de inleiding op de 2-0. Rooney stuitte met zijn schot nog op een verdediger, maar in de rebound was Ander Herrera wel trefzeker. Even voor rust schoot Rooney zelf ook nog raak (3-0) en voor de aanvoerder was dat doelpunt nummer 175 in de Premier League; met die treffer kwam hij op de ranglijst aller tijden op gelijke hoogte met Thierry Henry.

Queens Park Rangers werd slechts een keer gevaarlijk in de eerste helft, toen keeper David de Gea wild uit zijn doel kwam zetten, en direct na rust kregen de bezoekers weer een flinke kans. Het schot van Niko Kranjcar werd echter gekeerd door De Gea. Daarna schroefde Manchester United het tempo weer op. Juan Mata promoveerde een mislukt schot van Di María tot assist (4-0) en dezelfde Di María gaf een wonderpass op Van Persie. De Nederlander kreeg echter niet voldoende tempo achter zijn volley.

In de slotfase verdween het tempo wat uit de wedstrijd. Blind, die een uitstekende wedstrijd speelde als controleur naast de eveneens uitblinkende Herrera, zorgde nog voor het meeste gevaar. De Oranje-international nam het doel van doelman Green onder vuur en de keeper kreeg de bal niet onder controle. De bal viel voor de voeten van Falcao, die de opgekrabbelde Green echter niet wist te passeren. Omdat ook invaller Adnan Januzaj, die Di María kwam vervangen, op Green stuitte, bleef het bij 4-0.

-
Manchester United is titelkandidaat

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
6
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
8
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties