Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man United nadert gigantische vraagprijs van vijftig miljoen euro'

Laatste update:

Het is maar de vraag of dat genoeg is, want Fiorentina liet vorige week dinsdag bij monde van technisch directeur Daniele Prade doorschemeren dat de 26-jarige Colombiaan circa vijftig miljoen moet kosten. Cuadrado staat ook in de serieuze belangstelling van Barcelona. Zaakwaarnemer Alessandro Lucci heeft reeds bevestigd dat hij met de Catalaanse club heeft gesproken en Sport berichtte maandag dat Barcelona en Fiorentina al tot een akkoord zijn gekomen over een transfersom.

De krant ging echter uit van een bedrag van 35 miljoen en dat lijkt toch echt te laag te zijn om een serieuze kans op de handtekening van Cuadrado te maken. La Vespa zou bovendien ontevreden zijn over het salaris dat hij in Camp Nou zou kunnen verdienen. Op Old Trafford staat Cuadrado naar verluidt meer geld te wachten, maar manager Van Gaal weigerde dinsdag veel over de beoogde aanwinst te zeggen.

"Ik kan niet over Cuadrado praten, want als ik wat zeg, dan stijgt de vraagprijs", liet Van Gaal optekenen in de Engelse media. Bayern lijkt overigens minder serieus in de markt te zijn voor de 34-voudig international; men zou een bod van 42 miljoen hebben uitgebracht, maar dat verhaal werd al gauw ontkracht door sportief directeur Matthias Sammer. Cuadrado heeft in Florence nog een contract tot de zomer van 2017.

Wat is een betere club voor Juan Cuadrado?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
0
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
1
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
29

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties