Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United ontsnapt aan nederlaag in derby; Fellaini pakt rood

Laatste update:

José Mourinho won slechts vier van zijn achttien ontmoetingen met Josep Guardiola en hoopte donderdagavond dus weer een keer aan het langste eind te trekken. Zijn elftal was in de eerste helft echter de onderliggende partij en mocht van geluk spreken dat men met een brilstand aan de thee kon. Met name Sergio Agüero had het vizier niet op scherp staan en hij had de score al na negen minuten kunnen openen, maar trapte na een voorzet van Kevin De Bruyne tegen de paal. Alleen Tottenham Hotspur raakte dit seizoen in de Premier League vaker het aluminium dan Manchester City: twintig om negentien keer.

VIDEO | Marouane Fellaini pakt eventjes twee keer geel in één minuut na deze kopstoot tegen Sergio Aguero!

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 27 april 2017

Man United werd in het grootste gedeelte van de eerste 45 minuten op de eigen helft vastgezet en werd pas na 25 minuten voor het eerst serieus gevaarlijk toen Henrikh Mkhitaryan van dichtbij op Claudio Bravo schoot. De doelman had de voorzet van Anthony Martial daarvoor in de voeten geduwd van Mkhitaryan en maakte met zijn redding dus een fout goed. Agüero liet in het vervolg nog twee mogelijkheden onbenut en aan de andere kant had Ander Herrera er eigenlijk 0-1 van moeten maken, maar de middenvelder kopte na een vrije trap van Marcus Rashford bij de tweede paal naast.

In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld: Man City domineerde het balbezit en het speltempo en de bezoekers van manager Mourinho konden eigenlijk alleen maar tegenhouden. Onder anderen De Bruyne en Agüero deden pogingen om De Gea te verschalken, maar zij scoorden niet. In de slotfase leek het dan toch nog goed te komen voor de blauwhemden: Fellaini werd na een kopstoot jegens Agüero van het veld gestuurd en daarna kopte Gabriel Jesus raak na een voorzet van Agüero. De Braziliaan stond echter buitenspel en daardoor ging het feest voor het 'blauwe' Manchester niet door.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
19
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
27
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties