Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United ontsnapt na dramastart aan puntverlies

Laatste update:

Manchester United was de dip weer wat te boven, maar tegen Hull City leek het in de openingsfase helemaal nergens op wat the Red Devils lieten zien. Binnen een kwartier stond het al 2-0 en dat was het gevolg van dramatisch verdedigen. Bij de 1-0, al na drie minuten, knalde James Chester van dichtbij binnen voor zijn eerste doelpunt ooit in de Premier League. De defensie van United oogde kwetsbaar en dat bleek tien minuten later ook wel. Er was een negatieve hoofdrol weggelegd voor Jonny Evans.

Eerst schoot de mandekker de bal zomaar in de voeten van David Meyler, vervolgens veranderde hij de inzet van de middenvelder van Hull ook nog eens. Daardoor was de zweefduik van keeper David de Gea nutteloos: 2-0. Voor Manchester United was het alweer het 22ste tegendoelpunt van het seizoen, evenveel als in het hele seizoen 2007/08. De reactie van de manschappen van David Moyes zou echter niet lang op zich laten wachten, want Chris Smalling kopte raak uit een vrije trap van Rooney.

Diezelfde Rooney zette vervolgens met een fantastische volley de 2-2 op het bord en dat was zijn 150ste doelpunt voor Manchester United in de Premier League. Slechts een speler maakte eerder 150 Premier League-goals voor een club: Thierry Henry bij Arsenal. Er was op het moment van de treffer van Rooney 25 minuten gespeeld en de supporters maakten zich op voor een doelpuntenfestijn. Het leek wachten op meer treffers van de bezoekers, want United werd sterker en sterker en Hull werd met de rug tegen de muur gezet. In de laatste fase voor de pauze herpakten the Tigers zich weer en mede daardoor bleef het bij vier goals in de eerste helft.

Na rust bleef Hull City verrassend eenvoudig op de been. De eerstvolgende grote kans was zelfs voor de thuisploeg: Alex Bruce, de zoon van manager Steve Bruce, kopte op de lat boven De Gea. Niet veel later lag de bal aan de andere kant in het net. Na een voorzet van de rechterkant kopte Chester, onder druk van Rooney, in eigen doel. Hull City ging in de slotfase nog op jacht naar een gelijkmaker, maar die zou, ondanks drie grote kansen, niet vallen. In de slotfase kreeg Antonio Valencia nog een tweede gele kaart voor het wegtrappen van de bal.

-
Zie jij Manchester United nog als titelkandidaat?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties