Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United op 'sensationeel duo' gewezen: 'Daarom moet Pogba blijven'

Laatste update:

"Ze moeten hem zolang mogelijk voor de club behouden", vertelt Bosnich, als speler over twee periodes verbonden aan Manchester United, in een onderhoud met Sky Sports. "De club kan dat ook als beste beoordelen, want zij maken Pogba dagelijks mee tussen die vier muren. Ze moeten doorzetten met hem, want ze hebben veel geld (105 miljoen euro in 2016, red.) voor hem neergelegd. Het is zeer de vraag of ze dat bedrag ooit voor hem terugkrijgen."

Bosnisch is van mening dat er zeker nog toekomst is voor Pogba bij Manchester United. "Als hij zich tenminste van zijn beste kant laat zien en goede prestaties aflevert. Hij kan samen met Bruno Fernandes centraal op het middenveld uitgroeien tot een ware sensatie." De oud-doelman voorziet problemen bij een eventuele verkoop van Pogba. "Je moet voor een speler met een dergelijke status een geschikte vervanger halen. Dat zal waarschijnlijk ook meespelen in de besluitvorming van de clubleiding."

Volgens manager Ole Gunnar Solskjaer komt Pogba, die enkele maanden ontbrak vanwege een enkelblessure, wel degelijk nog voor in de plannen voor volgend seizoen. De geruchten over een mogelijke overstap naar Real of Juventus, aangewakkerd door zaakwaarnemer Mino Raiola, zorgden in februari nog voor irritatie bij Solskjaer. "Paul is onze speler, niet die van Mino", zo liet de Noorse coach weten in de Engelse media. Raiola kwam via de sociale media al snel met een reactie richting de keuzeheer van the Red Devils. "Paul is niet mijn eigendom, maar ook zeker niet het eigendom van Solskjaer. Paul gaat daar helemaal zelf over. Een mens is namelijk geen bezit. Ik hoop niet dat Solskjaer Pogba als zijn gevangene ziet."

Zie jij Paul Pogba volgend seizoen nog bij Manchester United spelen?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
21
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
25
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties