Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United pleit zichzelf vrij: 'Wij hebben ons keurig opgesteld'

Laatste update:

Real stelde in het communiqué dat United weigerde om eerder dan maandag in onderhandeling te treden over de 24-jarige De Gea en de documenten over Navas twee minuten te laat terugstuurde. Hierdoor konden de papieren pas om 00.26 uur in het transfersysteem van de FIFA (TMS) worden ingevoerd en dat was bijna een half uur na het verstrijken van de deadline.

United komt dinsdagavond echter met een andere lezing: "United heeft geen contact gezocht met Real over de verkoop van David, want hij is een belangrijke speler die we niet wilden verkopen. Tot maandag hebben we ook geen enkel bod ontvangen. Rond lunchtijd ontvangen we een eerste aanbieding en Navas zou de andere kant opgaan. De clubs waren akkoord en waren dus ook van elkaar afhankelijk."

"Manchester United heeft de papieren voor de transfers van de spelers om 21.42 uur (Nederlandse tijd, red.) naar Real gestuurd, maar het document van De Gea werd zonder handtekening om 23.32 geretourneerd. Om 23.55 uur ontvingen we van Real vervolgens de documenten die een transfer van De Gea mogelijk moesten maken, maar op dat moment hadden we over Navas nog helemaal niets ontvangen."

Op 23.58 uur hebben we het schriftelijke akkoord uiteindelijk naar Real gestuurd en in het transfersysteem ingevoerd. Allemaal voor het verstrijken van de deadline", valt er in het communiqué te lezen. "Hetgeen ervoor gezorgd heeft dat de deals niet konden worden afgerond, is in de ogen van onze club het volgende: Real heeft de transfer van De Gea niet op tijd in het systeem ingevoerd, iets wat United dus wel op tijd heeft gedaan."

"Real heeft de documenten niet op tijd naar de Spaanse competitieorganisatie gestuurd, volgens onze berichten 28 minuten na de deadline. De Engelse voetbalbond heeft erkend dat United de papieren op tijd heeft ingeleverd en heeft dat ook bij de FIFA aangegeven. We wilden dit aantonen bij de FIFA, maar Real gaf aan die weg niet te willen bewandelen. United heeft zich op de juiste wijze opgesteld en is tegelijkertijd blij dat publieksfavoriet De Gea speler van Manchester United blijft."

United laat in het statement overigens ook weten dat Real op het laatste moment met aanvullende eisen was gekomen, maar sportkrant Marca beweerde in de nacht van maandag op dinsdag juist dat het de Engelsen waren die extra eisen hadden gesteld en dat de onderhandelingen daardoor vertraging opliepen. Een ander medium, AS, beweert dat Real De Gea tien miljoen zou betalen indien de transfer in de zomerse transferperiode niet zou worden afgerond.

Wie heeft er schuld, denk je?

Meer nieuws

PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
0
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
7
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties