Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United presenteert Marcel Sabitzer in het holst van de nacht

Laatste update:

Erik ten Hag had na de blessure van Eriksen alleen nog Fred en Scott McTominay achter de hand voor de positie naast Casemiro op het middenveld. Sabitzer was doorgaans wisselspeler onder Bayern-trainer Julian Nagelsmann en maakt het seizoen nu dus af in de Premier League. De Oostenrijker wilde weg bij Bayern en staat te springen om voor zijn kans te gaan onder Ten Hag.

Sabitzer laat via de clubwebsite van United weten tevreden te zijn over het afronden van zijn huurtransfer. "Soms moet je in het leven met enige haast belangrijke beslissingen nemen. Vanaf het moment dat ik van deze mogelijkheid hoorde wist ik direct dat dit de juiste beslissing is. Ik kan niet wachten om mijn teamgenoten en de manager te ontmoeten. Ik wil mijn kwaliteiten laten zien aan de fans van Manchester United."

United begon afgelopen zaterdag op volle sterkte tegen Reading in de FA Cup (3-1 winst). Twee doelpunten van Casemiro en een treffer van Fred zorgden ervoor dat the Red Devils doorgingen naar de volgende ronde, maar na afloop van de wedstrijd ging het vooral over Eriksen. Andy Carroll liet zich met een snoeiharde tackle op de middenvelder namelijk van zijn slechtste kant zien. De Deen liet zich vervolgens wisselen door Ten Hag.

Na afloop gingen al snel beelden rond van Eriksen die Old Trafford op krukken verliet. De enkel van de spelmaker is dusdanig beschadigd dat hij de komende maanden buitenspel staat. "Hoewel de onderzoeken nog doorgaan, maken de eerste uitslagen duidelijk dat Eriksen tot eind april of begin mei afwezig is", luidt het statement van United. "Er is hoop dat Christian op tijd terug kan keren voor de laatste wedstrijden van het seizoen."

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
21
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
4
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties