Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United revancheert zich met fraaie treffers Martial en Lingard

Laatste update:

Sam Allardyce voerde liefst zeven wijzigingen door ten opzichte van het elftal dat zaterdag verloor van Bournemouth. Wayne Rooney keerde tegen zijn oude club terug op het middenveld. Manchester United moest het stellen zonder de geblesseerde spitsen Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic. Geen van beide ploegen kreeg in de openingsfase voet aan de grond. Manchester United kreeg gaandeweg meer balbezit, maar wist zich zelden een weg te banen door de achterhoede van Everton. De thuisploeg zette hoog druk en maakte het Manchester United daarmee moeilijk.

Het bleef voor rust voornamelijk bij afstandsschoten die veelal werden geblokt. Een gewaagde inzet van Paul Pogba werd licht van richting veranderd en zeilde maar net naast, terwijl Jordan Pickford niet onder de indruk was van een poging van Morgan Schneiderlin. Ook na rust kwam de eerste serieuze kans voort uit een afstandsschot, maar dat was wel meteen het gevaarlijkste moment tot dan toe. Juan Mata vond de ruimte voor een poeier en zag de bal via de paal het veld weer in rollen.

Manchester United zette in die fase de toon op Goodison Park. De ploeg begon beter te voetballen en Everton kwam er nauwelijks aan te pas. Pogba liet zich een paar keer gelden en speelde ook een hoofdrol bij het openingsdoelpunt. De Fransman vond landgenoot Martial aan de rand van het strafschopgebied met een behendige pass, waarna de aanvaller de bal fraai in de bovenhoek plaatste. Even daarna voorkwam Pickford dat Pogba zelf ook tot scoren kwam. Daarna stelde Everton de defensie van Manchester United steeds meer op de proef en kwamen er enkele kansen voor de gastheer.

Twintig minuten voor tijd haalde David de Gea opgelucht adem, toen Oumar Niasse van dichtbij maar net naast kopte. De mogelijkheid kwam voort uit goed werk van James McCarthy, die Wayne Rooney verving en voor opleving zorgde bij Everton. Toch deelde Lingard dertien minuten voor tijd bijna de genadeklap uit: op aangeven van Pogba zocht de aanvaller de verre hoek uit, maar Pickford strekt zich en pareerde het schot. Even daarna was Lingard alsnog succesvol. Hij werd opnieuw bediend door Pogba, dartelde langs het strafschop en knalde knap raak. De overwinning kwam nier meer in gevaar voor de ploeg van Mourinho.

-
Eindigt Manchester United bij de bovenste twee?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties