Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United schudt Derby na goal Blind van zich af

Laatste update:

Er zat in het eigen Pride Park Stadium echter wel een stunt in voor het team van Paul Clement, want Derby maakte het de tegenstander bij vlagen behoorlijk lastig. De beginfase was echter wel voor United en na ruim een kwartier werd het ook 0-1: Wayne Rooney werd in buitenspelpositie aangespeeld door Anthony Martial, kapte naar binnen en krulde het leer prachtig in de verre hoek. Het was de vijfde bekergoal in de laatste vijf uitwedstrijden voor Rooney.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

United bleef het duel controleren, maar speelde te steriel om tot grote kansen te komen. Acht minuten voor rust werd het 1-1: Chris Martin lepelde de bal naar George Thorne, die het leer met zijn linker knap in de verre hoek voorbij David de Gea volleerde. United leek door die gelijkmaker nog een heet avondje tegemoet te gaan in de East Midlands, maar in de tweede helft kwam het toch nog goed voor Van Gaal en co.

Nadat Nick Blackman (schot over) en Juan Mata (kopbal naast) goede kansen om zeep hadden geholpen, verzilverde de mee opgekomen Blind een voorzet van Jesse Lingard. De Nederlander tikte de bal knap in de korte hoek: 1-2. Derby was hierna niet meer in staat om wat terug te doen en incasseerde vier minuten voor tijd de 1-3: Mata schoot raak na een mooie demarrage van Martial, al had de Fransman daarvoor eigenlijk al buitenspel gestaan. Man United moet zich nu richten op het competitieduel met Stoke City.

Louis, anders zet je toch gewoon Daley Blind in de spits?

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 29 januari 2016

-
Denk jij dat Manchester United de FA Cup wint?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
3
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
50
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
31
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties