Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man United slaat eerste slag met aankoop van zeventien miljoen'

Laatste update:

De aanstaande overstap van James naar de Engelse grootmacht is geen verrassing. Al wekenlang maken de Engelse media melding over de interesse van Man United in de 21-jarige aanvaller uit Wales. James gaat voor naar verluidt zeventien miljoen euro Swansea City inruilen voor de nummer zes van het afgelopen Premier League-seizoen. Door bonussen zou dit bedrag kunnen oplopen tot twintig miljoen.

De tweevoudig A-international van Wales heeft een goed seizoen achter de rug bij the Swans. James heeft afgelopen seizoen 38 wedstrijden gespeeld voor de Championship-club, met 5 doelpunten en 10 assists als resultaat. Mocht de overgang van James naar United worden afgerond, dan betekent dit de eerste aankoop van de topclub deze transferperiode.

United wordt in verband gebracht met verschillende spelers die in het buitenland acteren. Onder anderen Gareth Bale (Real Madrid), Kalidou Koulibaly (Napoli) en Bruno Fernandes (Sporting Portugal) zijn in beeld. Daarnaast wordt de club van manager Ole Gunnar Solskjaer gelinkt aan binnenlandse transfers, zoals van Harry Maguire en James Maddison, die beiden spelen bij Leicester City.

Een goede aanwinst voor Manchester United?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties