Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United-speler bevestigt 'nare stemming': 'Mourinho vroeg dat aan Pogba'

Laatste update:

Tijdens een training ving de camera van Sky Sports een akkefietje op tussen Pogba en Mourinho, waarna de geruchtenstroom over de posities van beide kemphanen bij the Red Devils verder werd aangewakkerd. "We waren de wedstrijd tegen Derby County aan het winnen met een 1-0 voorsprong toen de video was gepost", zegt Pereira.

"Toen verloren we de wedstrijd en mensen zeiden dat Pogba het later had gepost, maar dat had hij al gedaan voordat bekend was dat we waren uitgeschakeld. De manager dacht dat Pogba het later had gepost. Hij vroeg aan Pogba waarom. Er heerste inderdaad een nare stemming", aldus de 22-jarige Braziliaan, die benadrukt dat Mourinho het prima kan vinden met de spelersgroep.

"De relatie met hem is goed, is prima. Ik heb een erg goede band met hem en ook met de andere spelers. En dat heeft hij ook. Wij voelen de druk van buitenaf niet. Iedereen zegt dat hij wordt ontslagen, maar zo voelen wij dat niet. Ik bekijk geen Engelse media op mijn telefoon, dus ik wordt niet vergiftigd met alles wat ze zeggen", besluit Pereira.

Verwacht jij dat Manchester United in de top vier eindigt dit seizoen in de Premier League?

Meer nieuws

Kieft geeft 2 spelers ondanks groots seizoen weinig kans op basisplek in Oranje
0
Vriendin Evgeniy Levchenko verkozen tot mooiste voetbalvrouw van 2024
0
Quincy Promes geeft teken van leven, maar is allesbehalve met voetbal bezig
0
'PSV wil ster van de Future Cup wegplukken uit jeugdopleiding van Ajax'
35
'Ze denken: hoe kan Koeman zijn vriendjes Bergwijn en Wijnaldum wél meenemen?'
47
'Ajax-jeugd is ontevreden: onderhandelingen met Martha tekenend voor chaos'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties