Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United tastte mis: 'Iedereen zei dat ik wilde vertrekken, dat is niet waar'

Laatste update:

"Iedereen zei dat ik absoluut wilde vertrekken. Dat is niet waar", zegt de 83-voudig international, geciteerd door onder andere ESPN. "Deze zomer begreep ik snel dat Tottenham mij wilde behouden. Dus moest ik vechten om mijn plek terug te veroveren in de ploeg. Om er weer bij te zitten, is een overwinning voor mijzelf."

Alderweireld is momenteel nog in gesprek met Tottenham over een nieuw contract. De club heeft momenteel de optie om het tot medio 2019 lopende contract met een seizoen te verlengen, maar bij een activering van deze optie kan de Belg door een nieuwe ontsnappingsclausule voor ongeveer 28 miljoen euro worden weggeplukt bij the Spurs.

In de laatste drie wedstrijden had de 29-jarige Alderweireld weer een basisplaats bij Tottenham en de stopper hoopt op meer. "Ik probeer Tottenham zo goed mogelijk te helpen met mijn kwaliteiten. Over mijn toekomst: alles was er is gezegd in de pers was destijds niet juist", aldus Alderweireld, die dinsdag met België speelt tegen IJsland.

Verwacht jij dat Toby Alderweireld een nieuw contract gaat tekenen bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
9
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
9
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
8
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties