Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United twijfelt over verlengen De Gea en ziet opvolger in de Premier League

Laatste update:

The Red Devils hebben de optie om het contract van De Gea met nog een jaar te verlengen. De salariskosten van United bedroegen vorig seizoen naar verluidt echter een slordige 430 miljoen euro, waardoor de clubleiding voor een lastige keuze staat. De Spaanse doelman strijkt zo'n 392.000 euro per week op, waarmee hij tot de grootverdieners van United behoort. De Engelse topclub maakte onlangs nog bekend dat er over het afgelopen seizoen een nettoverlies van bijna 130 miljoen euro is geleden, ondanks dat de inkomsten met achttien procent zijn gestegen tot 653 miljoen euro.

De Gea kwam begin dit seizoen onder vuur te liggen na individuele fouten tijdens de 4-0 nederlaag van Manchester United tegen Brentford. Sindsdien is hij erin geslaagd om de critici de mond te snoeren, maar met zijn torenhoge salaris drukt hij enorm op de begroting. Volgens The Telegraph twijfelt United hierdoor of het De Gea een nieuw contract moet geven. Vorig seizoen kregen the Mancunians 57 doelpunten tegen in de Premier League, wat een negatief clubrecord zou blijken.

Mocht De Gea daadwerkelijk bij United vertrekken, zou Pickford weleens zijn vervanger kunnen worden. De doelman van Everton is eerste keus bij Engeland onder bondscoach Gareth Southgate, al kampt de sluitpost momenteel met een bovenbeenblessure. Meerdere clubs zouden de situatie van de 28-jarige Pickford in de gaten houden, aangezien hij bij the Toffees nog maar beschikt over een contract tot medio 2024.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
0
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
9
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
30
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties