Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United verhuurt 'ongelooflijk talent' en Portugese miljoenenkoop

Laatste update:

Het nu negentienjarige talent kwam over van Crewe Alexandra, waarvoor hij in 55 wedstrijden 14 doelpunten maakte. Powell kwam tot dusver tot slechts zes officiële wedstrijden voor United. In september 2012 maakte de Engels jeugdinternational zijn Premier League-debuut, tegen Wigan. Hij nam ook nog een doelpunt voor zijn rekening in de met 4-0 gewonnen wedstrijd. Nu gaat hij dus bij the Latics aan de slag. De FA Cup-winnaar noemt Powell op de officiële website een 'ongelooflijk talent'.

Naast Powell neemt United ook tijdelijk afscheid van Bebé. Sir Alex Ferguson haalde de tip van Carlos Queiroz in 2010 voor liefst 9 miljoen euro binnen, maar al snel bleek dat de Portugees kwaliteit tekort kwam om voor de grootmacht te spelen. De 23-jarige Portugees werd verhuurd aan Besiktas en Rio Ave en nu gaat hij op huurbasis bij Paços de Ferreira aan de slag. Die club werd vorig seizoen derde in de Liga Sagres en komt uit in de Europa League.

Denk jij dat Nick Powell volgend seizoen wel veel gaat spelen bij Manchester United?

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
15
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
50
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
61
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties