Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United verkoopt overbodige kracht met 45 miljoen verlies aan Fenerbahçe

Laatste update:

"Fred naar Fenerbahçe, here we go!", tweette transfermarktexpert Fabrizio Romano donderdag al. "Er is een deal gemaakt met Manchester United. Het voorstel dat eerder bekend is gemaakt (vijftien miljoen euro, red.) is geaccepteerd en er is ook een mondeling overeenkomst. Fred is tot een akkoord gekomen met Fenerbahçe en ondergaat snel de medische keuring." Inmiddels is het dus helemaal in kannen en kruiken.

Fred had nog een contract tot medio 2024 op Old Trafford en werd eerder deze transferzomer al gelinkt aan Fulham en Galatasaray. The Telegraph meldde eerder dat United een bedrag van 20 miljoen pond, omgerekend zo'n 23 miljoen euro verlangt voor de middenvelder, maar het lijkt er nu dus op dat the Mancunians genoegen hebben genomen met minder.

De Braziliaans international werd in 2018 door United voor zestig miljoen euro werd overgenomen van Shakhtar Donetsk. Sindsdien kwam hij tot 213 wedstrijden in het shirt van United, waarin hij 14 keer wist te scoren en 19 keer als aangever fungeerde. Afgelopen seizoen deed manager Erik ten Hag 56 keer een beroep op hem in alle competities. Daarin was hij 6 keer trefzeker en leverde hij evenzoveel assists af.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

SC Heerenveen meldt zich bij PSV voor 21-jarige middenvelder
0
Kaj Sierhuis ziet nachtmerrie uitkomen: opnieuw een zware knieblessure
2
Live meepraten in de Croky Cup: Union Sint-Gillis - Royal Antwerp FC
4
Toptalent Barcelona beloond na doorbraakseizoen: nieuw contract met megaclausule
5
'Arsenal gecharmeerd van Hato en Ramaj; keeper krijgt verrassende concurrentie'
50
'Op dat gebied zijn wij momenteel koploper, boven PSV en Ajax'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties