Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United zet met ongekende doelpuntenregen nieuw uitrecord in Engeland

Laatste update:

Een enorme blunder van Henderson, die mocht spelen in plaats van David de Gea, bracht United dus al vroeg in de problemen. De keeper deed er te lang over om de bal weg te trappen, waardoor Oliver Burke ertussen kon komen. Henderson probeerde nog te herstellen, maar David McGoldrick kon uiteindelijk simpel van dichtbij scoren: 1-0. Burke had daarna vanaf de rand van de zestien voor 2-0 moeten zorgen, maar de aanvaller van Sheffield mikte in compleet vrije positie naast.

Aan de overzijde sloeg United vrijwel direct toe. Rashford werd in de diepte bereikt door een perfecte lange pass van Victor Lindelöf, die door de aanvaller weergaloos werd aangenomen. Rashford aarzelde niet en schoot vanaf de rand van de zestien hard raak: 1-1. United bleef het zoeken achter de defensie van Sheffield en was daar zeven minuten later opnieuw succesvol mee. Paul Pogba legde de bal prachtig over de verdediging, waarna Anthony Martial net eerder bij de bal was dan doelman Aaron Ramsdale. De Franse aanvaller kon de bal vervolgens in het lege doel schuiven: 1-2.

Vlak na rust viel min of meer de beslissing in de wedstrijd. Opnieuw liet Man United zien razendsnel van de eigen helft bij het doel van de tegenstander te kunnen komen. Paul Pogba leidde de flitsende counter in met twee fraaie passeerbewegingen op eigen helft en na aanrakingen van Mason Greenwood, Bruno Fernandes en Martial kwam Rashford vrij op de rand van de zestien. De aanvaller plaatste de bal en had geluk dat Ramsdale over de bal heen dook: 1-3.

Vanaf dat moment maakten de bezoekers de wedstrijd dood en waren kansen schaars. Sheffield United bracht de spanning in de 87ste minuut nog wel terug, McGoldrick de bal met veel fortuin binnenkopte na een hoekschop: 2-3. Invaller Lys Mousset kreeg in blessuretijd nog een uitstekende kans op de gelijkmaker, maar de Franse aanvaller zag Henderson redding brengen op zijn schot uit de stuit.

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
33
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties