Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United ziet beoogde topaankoop en huurling scoren in Portugal

Laatste update:

De club uit Lissabon eindigde vorig seizoen als zevende, maar doet dit voetbaljaar serieus mee voor de eerste landstitel sinds 2001/02. Het elftal van Leonardo Jardim rekende zonder al teveel moeite af met laagvlieger Paços. Na een kwartier opende William Carvalho de score, door na een hakbal van Islam Slimani af te ronden. De 21-jarige middenvelder werd opnieuw bekeken door scouts van Manchester United. De kans is aanwezig dat William, die een afkoopsom van 45 miljoen euro in het contract heeft staan, in de zomer naar Old Trafford vertrekt.

De Engelsen zaten overigens niet alleen voor Carvalho op de tribune, maar ook voor aanvaller Carlos Mané, verdediger Marcos Rojo en Paços-spits Bebé. Laatstgenoemde staat nog altijd onder contract bij United en maakte zaterdag zijn tiende van het seizoen. Vijf van die treffers maakte Bebé in de laatste vijf speelronden. Die goal haalde echter niets uit, want door goals van Rojo en Adrien Silva won Sporting uiteindelijk met 1-3 in het district Porto. Paços eindigde het duel met tien man door een rode kaart voor Filipe Anunciacão.

Bekijk het doelpunt van William Carvalho

-

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
26
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
30

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties