Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United zoekt: 'Types als Kroos en Modric groeien niet aan de bomen'

Laatste update:

Sergej Milinkovic-Savic en Marco Verratti zouden op de lijst van José Mourinho staan. Volgens Giggs heeft de club behoefte aan een type als Luka Modric of Toni Kroos. "We dachten allemaal dat Paul Pogba de aanvallende middenvelder zou zijn die Manchester United nodig heeft en die ik graag zie. Maar types als Modric en Kroos, die de bal kunnen vasthouden, groeien helaas niet aan de bomen", stelt de voormalig assistent-trainer van Manchester United en huidig Welsh bondscoach in gesprek met de South China Morning Post.

"Ik denk ook dat we een centrumverdediger nodig hebben. De succesvolle ploegen uit het verleden hadden altijd een centrumverdediger van topklasse", blikt Giggs terug. Hij noemt Gary Pallister, Steven Bruce, Jaap Stam, Rio Ferdinand en Nemanja Vidic als voorbeelden. Ook zulke types 'groeien niet aan de bomen', weet de Welshman. "Maar een middenvelder en een centrale verdediger lijken me essentieel." Onder meer Raphaël Varane en Toby Alderweireld werden de afgelopen maanden al met Manchester United in verband gebracht.

Volgens Giggs moet de club op zoek naar spelers met wie het aantrekkelijker voetbal kan spelen. "Ik heb er 25 jaar gespeeld. We willen behalve winnen ook altijd het publiek vermaken. Dat is niet makkelijk", weet hij. De prestaties van Manchester City waren vorig seizoen 'problematisch' voor Manchester United, stelt Giggs. "De buren wonnen alles én speelden aantrekkelijk voetbal. Daardoor werd nog meer nadruk gelegd op het spel van Manchester United. Volgens jaar hebben ze de spelers in huis om wedstrijden met 4-0 of 5-0 te winnen. Ook hebben ze spelers die een 1-0 over de streep kunnen trekken. Zo word je kampioen."

Manchester United heeft behoefte aan een nieuwe verdediger en middenvelder

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties