Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man Utd trekt dankzij Rashford aan langste eind in enerverende derby

Laatste update:

Beide teams uit Manchester beleven een teleurstellend seizoen, maar winst op de grote rivaal zou de pijn natuurlijk flink verzachten. Na de 0-0 van de eerste seizoenshelft, op Old Trafford, begonnen the Citizens dit keer voor eigen publiek fel aan de wedstrijd. De eerste kans kwam op naam van Jesús Navas, maar de Spanjaard kon niet genoeg kracht meegeven aan de bal, waardoor zijn landgenoot David de Gea simpel kon redden.

Vlak daarna was het aan de andere kant wel raak: Marcus Rashford stuurde Martín Demichelis eenvoudig het bos in en rondde daarna beheerst af, waardoor hij nu de jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van de Manchester derby is. Yaya Touré schoot City na ruim een half uur spelen bijna weer langszij, maar zijn schot ging net langs het doel van De Gea. Vlak voor rust had Demichelis nog een keer de handen vol aan Rashford: de Argentijn haalde de aanvaller onderuit in het strafschopgebied en mocht van geluk spreken dat scheidsrechter Michael Oliver niet naar de stip wees.

Na de thee verging het Demichelis niet veel beter: een te korte terugspeelbal op Joe Hart leverde bijna een kans voor Anthony Martial op, maar de keeper kon net redden. Hart moest dit wel met een blessure bekopen en hij werd vervangen door Willy Caballero, terwijl Manuel Pellegrini er ook voor koos om Demichelis naar de kant te halen ten faveure van Wilfried Bony. Caballero kon vlak daarna al aan de bak bij een schot van Martial en hij zag een intikker van Rashford op het laatste moment geblokt worden door Fernandinho.

De komst van Bony leek City aanvallend nieuwe moed te geven en een schot van de Ivoriaan kon op het laatste moment geblokt worden door een verdediger. Sergio Agüero was na ruim een uur dicht bij de gelijkmaker, maar zijn kopbal spatte uiteen op de paal naast De Gea. City was in de slotfase duidelijk op zoek naar een late gelijkmaker, al slaagde de thuisploeg er niet echt in een gat te vinden in de verdediging van the Red Devils. De beste kans in de blessuretijd kwam op naam van Agüero, maar de Argentijn zag zijn schot net naast vliegen.

-
Manchester United verdiende het om te winnen.

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
6
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties