Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man van de wedstrijd van Chelsea gelinkt aan Barcelona: 'Ik wil blijven'

Laatste update:

Naar verluidt ziet Barcelona in de middenvelder een alternatief voor Philippe Coutinho. Er zal echter veel overtuigingskracht nodig zijn om Willian los te weken. "Ik hoop het niet!", reageert hij op de vraag of hij gaat vertrekken. "Ik ben hier erg gelukkig. Ik houd met heel mijn hart van deze club." Willian koestert nog de ambitie om de landstitel te prolongeren met Chelsea, hoewel die droom ver weg lijkt. Manchester City heeft immers een voorsprong van elf punten en heeft een wedstrijd tegoed. "Het is een groot gat, maar we moeten blijven vechten tot het eind."

"We hebben nog veel wedstrijden te gaan en alles kan nog gebeuren", blijft de 29-jarige spelmaker hoopvol in gesprek met de Daily Mail. "We zullen daarom nooit opgeven. We moeten naar onszelf blijven kijken en de andere ploegen uit ons hoofd zetten. We moeten proberen te spelen zoals we tegen Huddersfield deden. We speelden erg goed, creëerden veel kansen en stonden compact."

Eerder dit seizoen ging Chelsea nog onderuit tegen West Ham United, Burnley en Crystal Palace. "Daar zijn we verdrietig om", beaamt Willian. "Als je kampioen wilt worden, kun je zulke wedstrijden niet verliezen. Tegen West Ham kwamen we vroeg op achterstand en daarna werd het moeilijk, omdat zij met veel man achter de bal speelden. We bleven het proberen, maar het ging niet. We moeten een plan hebben om daarmee om te gaan als we het zaterdag opnemen tegen Southampton."

-
Zie je Willian in januari vertrekken bij Chelsea?

Meer nieuws

Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
2
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
1
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
15
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
3
Holstein Kiel schrijft historie met eerste promotie naar de Bundesliga ooit
9
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties