Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man van 13 doelpunten en 6 assists in 39 duels sluit terugkeer bij Ajax niet uit

Laatste update:

Ajax betaalde in het seizoen 2016/17 een huursom van 2 miljoen euro aan Chelsea om Traoré voor een seizoen te lenen. De Afrikaan heeft enorm genoten van zijn tijd in Amsterdam. "Het was misschien maar één jaar, maar het voelde als vijf jaar. Dat komt omdat we zoveel bizarre wedstrijden hebben gespeeld."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Traoré is trots op zijn prestaties in het shirt van Ajax. "We deden lang mee om het kampioenschap en haalden de Europa League-finale. Helaas wonnen we niks, maar het was een geweldige tijd." Traoré kwam uiteindelijk tot 39 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 13 doelpunten en 6 assists. "Het was het beste seizoen uit mijn carrière." Traoré volgt Ajax nog altijd op de voet.

"Eigenlijk is het moeilijk geworden na het vertrek van Erik ten Hag", concludeert Traoré. "Met mindere tijden in het voetbal heb je nu eenmaal te maken. Soms duurt het een maand, soms een half jaar en soms ook nog langer. Ajax is een grote club en ik weet zeker dat ze sterk terugkomen en weer gaan strijden voor de titel."

Traoré sluit niet uit dat hij ooit terugkeert bij Ajax. "We hebben zoveel mooie momenten gehad met de fans, maar ook met de mensen in Amsterdam. Toen ik wegging heb ik gezegd dat ik ooit nog een keer terug wil keren bij Ajax. We gaan zien hoe het gaat lopen, je weet het nooit in het voetbal."

Aston Villa


Traoré verliet Aston Villa, de tegenstander van Ajax donderdagavond, in februari van dit jaar. De vleugelaanvaller voorspelt een lastig tweeluik voor de Amsterdammers. "Ze hebben veel topspelers en beschikken over veel vertrouwen. Ze zijn goed georganiseerd en hebben veel individuele kwaliteit. Maar Ajax is een grote club. Het draait nu niet in de competitie, maar soms kun je dan in Europa boven jezelf uitstijgen. Het wordt een fantastische wedstrijd."

De aanvaller hoopt dat hij de wedstrijd live kan volgen. "Villarreal speelt om 21:00 uur, maar ik ben niet ingeschreven. Daarvoor ga ik proberen de wedstrijd te kijken. Moge de beste winnen", aldus Traoré, die zelf geen voorkeur uitspreekt. Namens Villarreal staat Traoré momenteel op 81 speelminuten, verdeeld over twee optredens. Daarin wist hij nog niet te scoren en geen assists af te leveren.

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
3
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
2
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties