Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man van 451 duels denkt niet aan vertrek en wil contract uitdienen bij Barça'

Laatste update:

Volgens Sport heeft Alba er nog geen moment aan gedacht om de deur van het Spotify Camp Nou komende zomer achter zich dicht te trekken. De linkervleugelverdediger is zich bewust van de uitstekende vorm van Alejandro Baldé, maar weigert de concurrentiestrijd op te geven. Alba is geduldig, wacht op zijn kans en staat er als Xavi hem nodig heeft. Barcelona kan er op zijn beurt voor kiezen om de verdediger in de komende maanden naar de uitgang te dirigeren.

Alba is met zijn 33 jaar namelijk niet de jongste meer en drukt met zijn salaris behoorlijk op de financiële huishouding. Het doel van Barcelona is om de 38 miljoen euro die Alba nog tegoed heeft te besparen. De Spaanse verdediger kan onder meer nog twintig miljoen euro tegemoet zien uit de deal die Josep Maria Bartomeu en Joan Laporta in het verleden overeenkwamen. Barcelona is zelfs bereid om Alba het verschil te betalen tussen het salaris bij zijn nieuwe werkgever en wat zijn huidige contract voorschrijft.

Op dit moment hebben er nog geen onderhandelingen plaatsgevonden om de contractsituatie te bespreken. Alba wil de komende tijd gebruiken om de focus op zijn privésituatie te krijgen, daar zijn vrouw in juli is uitgeteld van hun derde kindje. De familie Alba denkt er niet aan om zich nu druk te maken om de sportieve toekomst. Alba staat sinds zijn komst van Valencia in 2012 op 451 officiële wedstrijden in het shirt van Barcelona, waarin hij 26 keer wist te scoren en 99 keer als aangever fungeerde. Hij werd onder meer vijf keer landskampioen.

Meer nieuws

Kieft: 'Hij blijft de beste spits van Oranje, die laat je niet daarom thuis'
1
Driessen wil één Ajax-speler niet meer zien: 'Wegwezen met die kerel!'
8
Sven Mislintat kwam keiharde belofte niet na bij Ajax: 'Dat is wel schrikken'
13
Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
12
Driessen onthult: 'Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat'
4
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Roda JC - NAC Breda
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties