Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man van 35 hoofdprijzen moet Turkije naar WK loodsen na vertrek Terim

Laatste update:

Lucescu zat sinds eind mei zonder werk. Hij werd na een jaar ontslagen door Zenit Sint-Petersburg, nadat hij twaalf jaar bij Shakhtar Donetsk aan het roer had gestaan. De 72-jarige oefenmeester werkte al eerder in Turkije, want tussen 2000 en 2002 stond hij aan het roer bij Galatasaray en vervolgens twee jaar bij Besiktas. Verder vervulde Lucescu functies als die van bondscoach van Roemenië en het trainerschap bij onder meer Internazionale. In zijn gehele loopbaan won hij liefst 35 hoofdprijzen.

Terim stapte in goed overleg op, twee weken nadat de coach op beeld was vastgelegd terwijl hij aan het vechten was met onder anderen een restauranteigenaar. Hij verzamelde tot dusver elf punten in Groep I van de WK-kwalificatiecyclus; Kroatië en IJsland hebben er dertien. Lucescu krijgt de opdracht mee om dat gat te dichten en minstens de play-offs te halen om te kunnen deelnemen aan het WK in Rusland. Naar verluidt gaat Lucescu 2,5 miljoen euro op jaarbasis verdienen als bondscoach van Turkije.

Gaat Mircea Lucescu met Turkije naar het WK?

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
22
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
41
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties