Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man van 10 miljoen' denkt aan zomers vertrek bij Vitesse: 'Waarom niet?'

Laatste update:

Rashica was dit seizoen goed voor zestien wedstrijden, drie doelpunten en twee assists. Begin deze maand meldde de Gelderlander dat Vitesse minstens tien miljoen euro wil zien voor de international. Hannover 96 wordt sinds enkele weken met Rashica in verband gebracht; eerder vielen de namen van clubs als Newcastle United, Napoli, AC Milan, Udinese, VfB Stuttgart en SC Freiburg. Het vooruitzicht van een transfer is aantrekkelijk voor de 21-jarige smaakmaker.

"Ik wil niet arrogant zijn", benadrukt Rashica. "Ik ben Vitesse heel dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Heb al veel geleerd bij deze club. Ik ga ook niet zeggen dat ik klaar ben in Nederland, want ik voel mij goed hier." Maar als Vitesse geld kan krijgen voor Rashica is dat ook voor de club 'beter', vindt hij. "En als ik blij ben met iets nieuws, kunnen we praten. Waarom niet? Het moet eerst serieus zijn en ik moet een goed gevoel hebben. Dan gaan we zitten. De kans is best groot dat we dat na dit seizoen gaan doen."

Zie je Milot Rashica deze maand al vertrekken bij Vitesse?

Meer nieuws

Weer een optie minder voor Bayern: Lopetegui akkoord met Premier League-club
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
31
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
2
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
15
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties