Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man van 3,4 miljoen euro' maakt indruk in Barcelona-debuut: 'De eerste stap'

Laatste update:

"Hij is zelfverzekerd, goed in één tegen één-situaties en heeft het vijandelijke doel voortdurend in zijn hoofd. Ik dacht dat hij ons van pas zou komen", vertelde Valverde na de eerste van de twee bekerduels met Real Murcia. "Het is voor spelers als Arnáiz goed om bij het eerste te komen, in dit soort situaties terecht te komen en goed te presteren. Het is een eerste stap. We zullen zien of Arnáiz, maar ook anderen, ons in de toekomst ook kunnen helpen." Carles Aleñá en Marc Cucurella mochten als invallers eveneens meedoen.

"Het is ongelooflijk", vertelde Arnaiz na afloop. "Ik heb mijn debuut gemaakt, in de basis, en ik heb ook nog eens gescoord. Ik ben ontzettend blij. Hier droom je als kind van." Arnáiz heeft zijn uitverkiezing te danken aan zijn goede spel voor Barcelona B, met vier treffers in acht competitieduels. "Ik had niet beter kunnen beginnen." Jasper Cillessen stond onder de lat, voor het eerst sinds de bekerfinale van eind mei.

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
134

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties