Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man van 50 miljoen euro' verlaat trainingskamp om transfer af te ronden

Laatste update:

Mahrez is al maanden uit op een vertrek bij Leicester City, dat mede dankzij de inbreng van de buitenspeler in 2015/16 de verrassende kampioen van Engeland werd. The Foxes konden in de vorige voetbaljaargang echter maar ternauwernood degradatie afwenden en derhalve acht de Algerijn het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Tal van clubs werden de voorbije periode aan Mahrez gelinkt: van Manchester United tot Barcelona en van AS Monaco tot AS Roma. Laatstgenoemde club bracht liefst drie biedingen op de 26-jarige Algerijn uit. Zelfs het derde bod van veertig miljoen euro vond Leicester City echter niet afdoende. De Premier League-club is van mening dat de PFA Voetballer van het Jaar ongeveer vijftig miljoen euro waard is.

Mahrez bereidde zich de afgelopen dagen voor op de WK-kwalificatiewedstrijd van zaterdag tegen Zambia, maar heeft zogezegd het trainingskamp mogen verlaten. Het is nog onduidelijk waar zijn toekomst ligt. Arsenal richtte zijn vizier meer op Thomas Lemar, net als Liverpool. Mocht de Frans international toch de gelederen van Monaco verlaten, dan zou Mahrez weer in beeld komen. De transfermarkt in Spanje is daarbij een dag langer open, waardoor Barcelona ook nog altijd een optie is.

Denk jij dat Riyad Mahrez naar een andere club in Engeland vertrekt?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
34
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
17
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
12
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties