Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

''Man van 25 miljoen euro' wil in januari per se naar Barcelona'

Laatste update:

Surkis was te spreken over het voorstel van Everton, maar ging niet akkoord omdat de Premier League-club zich te laat meldde en hij dus geen vervanger meer kon regelen. Volgens Sport zit er echter meer achter. Yarmolenko, 25 jaar, wil volgens de meest verkochte sportkrant van Catalonië alleen maar naar Barcelona overstappen. De interesse is, naar verluidt, wederzijds, maar de Catalanen lieten ook weten dat deze zomer geen geschikt moment was voor een transfer.

Barcelona zou Yarmolenko eventueel vanaf 1 januari willen contracteren, als het transferverbod van de FIFA ten einde is. De Spaanse topclub wil er bovendien ook eerst zeker van zijn dat het financieel ook verantwoord is. Barcelona was achter de schermen al bezig met het eventuele aantrekken van Yarmolenko, voor het geval dat. Het zou gaan om een voorstel op papier, van twintig miljoen euro in drie termijnen: vijf miljoen euro nu, vijf miljoen euro in januari en tien miljoen euro in de zomer van 2016. Dynamo zou het voorstel van de regerend landskampioen van Spanje echter nooit hebben ontvangen.

Barcelona gaat in januari voor Yarmolenko als zijn komst daadwerkelijk noodzakelijk is en Luis Enrique groen licht geeft. Nolito is het alternatief, ook al ondertekende de spits nog geen twee weken geleden een nieuw contract met Celta de Vigo tot de zomer van 2019. De transferclausule van de aanvaller zou zijn verhoogd, van achttien naar dertig miljoen euro, maar in het contract zou 'een Barcelona-clausule' staan: alleen de club uit Catalonië kan de aanvaller voor twaalf à vijftien miljoen euro overnemen.

Wie moet Barcelona niet aantrekken?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties