Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man van 60 miljoen' staat voor snel vertrek bij Manchester United

Laatste update:

United heeft de optie om het contract van zijn pupil met één jaar te verlengen, maar gaat deze naar alle waarschijnlijkheid niet lichten. The Red Devils zien weinig heil in een langere samenwerking met Martial.

De spits maakte in 2015 de overstap van AS Monaco naar United, dat hoge verwachtingen had van zijn aankoop en een bedrag van 60 miljoen euro overhad voor zijn diensten. Martial was op dat moment negentien jaar oud en werd een grote toekomst toegedicht.

De verwachtingen voor de aanvaller waren op dat moment zelfs zo hoog dat hij een speciale 'Ballon d'Or-clausule' in zijn contract liet opnemen. Indien Martial ooit die prijs zou winnen kreeg hij een flinke financiële bonus van zijn Engelse werkgever.

Zover kwam het nooit voor het voormalig toptalent. Waar hij in de eerste jaren nog een vaste waarde was op Old Trafford, kwam Martial in de afgelopen seizoenen steeds minder voor in de plannen van de trainers van United. Ook blessureleed gooide vaak roet in het eten.

Huidig manager Erik ten Hag geeft meestal de voorkeur aan andere aanvallers en laat de dertigvoudig international van Frankrijk veelvuldig links liggen. Dit seizoen kwam Martial vooralsnog tot negentien wedstrijden, waarvan slechts zeven als basisspeler.

In totaal speelde de aanvaller 317 wedstrijden voor United. Hierin was hij goed voor 90 doelpunten en was hij 55 maal de aangever op een goal.

Meer spelers mogen vertrekken
Martial is overigens niet de enige spelers van the Mancunians die mag vertrekken uit Manchester. Volgens het lokale medium Manchester Evening News staan ook Raphaël Varane, Casemiro, Jadon Sancho en Donny van de Beek op de nominatie voor een transfer.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties